TOP termékek

Termékajánló

Házhozszállítás

Garancia

Hírlevél

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Blog
2021.12.14 08:48

AdBlue adalékanyag: nálunk folyamatosan kapható!

AdBlue adalékanyagAz AdBlue adalékanyag hiánya komoly problémát jelent azok számára, akik dízelüzemű gépjárművet használnak.

Az AdBlue adalékanyag a modern dízelüzemű autók működéséhez elengedhetetlen, mivel ez alakítja át az ártalmas nitrogén-oxidot vízgőzzé és nitrogénné, így mérsékelve a dízelek károsanyag-kibocsátását, enélkül ugyanis ezek képtelenek lennének teljesíteni a rájuk vonatkozó emissziós előírásokat. Ez azonban a "kisebbik gond", ugyanis, ha az AdBlue adalékanyag kifogy, akkor a jármű elektronikája letiltja a motort, azaz az autó el sem tud indulni.

Október végén végigfutott a sajtón, hogy komoly hiány lépett fel az AdBlue adalékanyagból, de szerencsére elmúlt a veszély, így nálunk most is megvásárolható, méghozzá kényelmesen és gyorsan!

Amennyiben AdBlue adalékanyagra lenne szüksége, válasszon webáruházunk kínálatából, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!