TOP termékek

Termékajánló

Házhozszállítás

Garancia

Hírlevél

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Szállítás és Fizetés

Szállítás 8-10 MUNKANAPON belül várható!

Személyes átvételre nincs lehetőség !

Fizetéssel kapcsolatos kérdések:

A termékek mellett feltüntetett vételár minden esetben a bruttó vételárat jelzi.  A megrendelt áru árát és a szállítási költséget utalásos vásárlás esetén előre, a vásárlás visszaigazolásban megjelölt bankszámlaszámra kell átutalnod. Az átutalásnál minden esetben a megrendelési számot fel kell tüntetni az utalás közlemény rovatában. 

A vásárlási információról vásárlás után azonnal kapsz egy elektronikus levelet, amelyben minden fontos infót megtalálsz. Amennyiben az utánvétes vásárlást választod, úgy a termékek vételárát és a szállítási díjat átvételkor, a futárnak kell kiegyenlítened. A futárszolgálatunk: GLS , ExpressOne futárszolgálat minden esetben Ők fogják kivinni a Te csomagodat. 

Utánvételes vásárlás:
Ezt a fizetési módot akkor válaszd, ha a csomagod a futárnál szeretnéd készpénzben vagy bankkártyával kifizetni. 
Utánvétes vásárlás esetén a kiküldés előtt SMS és e-mail értesítést fogsz kapni a termék érkezéséről.


A kiszállítási díjak alakulása Futárral történő kiszállítás esetén:

1 390 Ft -tól


Szükség esetén a GLS futárszolgálatot hétköznaponként 8-19 óra között hívhatod az alábbi telefonszámon: 0629/886-670

Ha furárral kéred a kiszállítást:
A csomagot a futár az otthonodba vagy munkahelyedre kézbesíti, ezért érdemes olyan szállítási címet megadnod, ahol napközben elérhető vagy!
Normál esetben a futár 8-17 óra között kézbesíti a csomagod, de van lehetőséged egyeztetni a futárszolgálattal, aki, ha tud segít ettől eltérő időpontban szállítani. 


Szeretnénk, hogy gördülékenyen menjen az egyeztetés, ezért fontos tudnod, hogy például egy garantált délelőtti kézbesítés 1.000.-Ft-tal drágább lenne, mint a normál - egésznapos - szállítás, amit Te a csomagod megrendelésével megkapsz.


Tehát a futárcég rugalmassága kizárólag a magas szinvonalú vevőkozpontúságának köszönhető, de semmiképpen nem kötelező rájuk nézve. 

FIGYELEM !!!

A csomag feladását Önnek bármikor lehetősége van módosításra.
Ha a Címzett szándékosan nem veszi át (pl. elfelejtette lemondani a feladást megelőzően 1 munkanappal )
visszautasítja a megrendelt csomag átvételét, elfelejti átvenni stb.), úgy a feladási- és visszaszállítási díjakat a
Megrendelőre terheljük és felszámításra kerül.

Továbbá minden károkozás a Megrendelőt terheli.

A csomag újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kifizetése esetén áll módunkban ismételten elindítani.

 

Amennyiben a károkozás szándékos vagy rosszindulatú volt és ismét megrendelés érkezik áruházunkba ugyan erről a címről, úgy kizárólag
előrefizetéssel van módunkban teljesíteni a kérést.

 

Amennyiben nem szándékosság történt, hanem egyéb tényezők akadályozták az átvételt, úgy kérem,
jelezze nekünk kapcsolati elérhetőségeink valamelyikén és megoldást keresünk a fennálló probléma kezelésére és jóhiszeműen járunk el.
Amennyiben ez a megoldás sem vezet sikerhez, úgy fel fogjuk számolni a fent említett költségeket, melyet szükség esetén jogi úton (is) érvényesítünk.

 

Minden általunk megállapított költség a Megrendelőt terheli károkozás, csalás vagy hamis és rosszindulatú megrendelés esetén, melyet jogi úton érvényesítünk és a rendelkezésünkre álló adatok alapján eljárást kezdeményezünk a Hatóságok felé.

 

Ha utánvételes csomag nem kerül átvételre és azt vissza kell hozatnunk saját költségünkre, úgy legközelebb ugyan arra a címre nem minden esetben teljesítünk megrendelést.

Természetesen megbeszélés esetén mi is jóhiszeműen járunk el az ügyfeleinkkel.


Azonban fenntartjuk a jogot, hogy saját megítélésünk alapján bizonyos címekre kizárólag előrefizetés után postázunk, vagy egyáltalán nem kézbesítjük ki a megrendelt termékeket. Amennyiben a Nyilas Team Kft. úgy dönt, hogy nem küldi ki, vagy csak előrefizetés után postázza a megrendelt árut, arról minden esetben értesítést küld a megadott e-mail címre.


A Nyilas Team Kft. fenntartja a jogot, hogy a már visszaigazolt megrendelést visszamondja és/vagy megtagadja a szállítást.