Új jelszó kérése

TOP termékek

Termékajánló

Házhozszállítás

Garancia

Qz Fashion

One2 Design

Hírlevél

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate

Vásárlási feltételek

ÁLTALÁNOS VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK
1. A Szabályzat célja
A Szabályzat célja, hogy meghatározza a Hallo Media Shop & Business Ltd mint az akcisovasarlas.hu alatt elérhető weboldal tulajdonosa és üzemeltetője (továbbiakban Szolgáltató), és a Szolgáltatás igénybe vevője (továbbiakban: Felhasználó) közötti jogviszonyt, a Szolgáltató és Szerződött partnerei közötti kapcsolat figyelembe vétele mellett. A regisztrációval a Felhasználó elismeri, hogy az Általános Vásárlási Feltételekben írtakat megismerte, áttanulmányozta, az abban foglaltakat magára nézve kötelezőnek ismeri el. A Szabályzat célja továbbá, hogy meghatározza, és szabályozza az alapvető adatvédelmi kérdéseket, melyek a Szolgáltatás igénybevételéhez kapcsolódóan felmerülnek. A felhasználó kötelessége és felelőssége, hogy az oldal használata, a Szolgáltatás igénybevétele előtt figyelmesen olvassa el az Általános Vásárlási Feltételeket, mert ennek elmaradása nem jelenti azt, hogy az Általános Vásárlási Feltételek ne lennének irányadóak a felek jogviszonyára.

 

2. A Szabályzat hatálya
A Szabályzat kiterjed valamennyi a honlap által nyújtott szolgáltatást igénybe vevő Felhasználóra. A Szolgáltató a Szabályzat változtatásának jogát fenntartja, a Szabályzat legfrissebb változata a nyitólapon elhelyezett Vásárlási feltételek linkre kattintva érhető el. A Szabályzat változásairól a Szolgáltató külön értesítést nem küld, és nem tesz közzé, a Szabályzat aktuális állapotát a Felhasználónak kell figyelemmel kísérnie. Az adott megrendelésre a megrendelés leadásának időpontjában hatályos Általános Vásárlási Feltételek vonatkoznak.

 

3. A honlapon használt alapfogalmak
Vásárlás: a Szolgáltatás igénybevétele a kosárba gombra kattintva
Regisztráció: felhasználói fiók létesítése, az egyszerűbb vásárlási folyamat céljából
Szerződött partner: a honlap által közzétett ajánlatok biztosítója
Honlap: a akciosvasarlas.hu és annak minden társoldala.
Akciós ár: A termék vagy szolgáltatás bruttó végfelhasználói ára.
Eredeti ár: Az ajánlat megjelenésekor az ajánlat tárgyának lista/tarifaára.
Vásárlások száma: Az adott ajánlatból aktuálisan értékesített mennyiség.
Közösségi kedvezmény: Az a vásárlószám, amely felett már érvényes a közösségi kedvezmény. Ezen limit alatt is ugyanúgy rendelhetők meg a termékek, de azok akkor válnak automatikusan vásárlássá, ha a közösségi kedvezmény aktiválásra kerül.


4. A Szolgáltatás igénybevétele
A honlap szerkezete szerint regisztráció nélkül is szabadon megtekinthetőek és megvásárolhatóak a közzétett ajánlatok. Regisztráció esetén a Felhasználó által megadott felhasználónév és rendszer által generált (Felhasználó által megváltoztatható) jelszó titokban maradása a Felhasználó kizárólagos kötelessége, és felelőssége. A regisztrációhoz szükséges személyes adatok megadása a sikeres regisztrációhoz szükséges. A regisztrációhoz/vásárláshoz megadott személyes adatoknak a személyazonosító okmányban/cégkivonatban írtakkal egyezőnek kell lenniük, mely a Felhasználó kizárólagos felelőssége, csakúgy, mint a megadott adatok helyességének ellenőrzése. Az adott megrendeléshez elküldött adatai az elküldést követően már nem javíthatóak, arra az elküldés előtt van lehetőség. A Szolgáltató semmilyen formában nem vállal felelősséget a Felhasználó által megadott hibás adatokból eredő téves, vagy hibás teljesítésért. Az azonosító (e-mail cím) és a jelszó megadása azt jelenti, hogy a regisztráció útján nyilvántartásba vett természetes személy személyesen, illetve jogi személy, vagy jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaság (szervezet) képviselője a szervezet nevében jár el a vásárlás során. A sikeres regisztráció a vásárlás valamennyi jogszabályi és egyéb feltételeinek elfogadását is jelenti. A sikeres regisztrációról a Felhasználó elektronikus visszaigazolást kap. A sikeres regisztrációt követően a Felhasználó bármikor személyes azonosítója és jelszava segítségével tud bejelentkezni, és a Szolgáltatást igénybe venni. A Felhasználó jogosult eldönteni, hogy a vásárlása során regisztrál e. A regisztráció lehetőségét minden vásárlás alkalmával felajánlja a rendszer. A belépéshez szükséges felhasználónév a Felhasználó e-mail címe, jelszava egy automatikusan generált jelszó.
A Felhasználók részére a Szolgáltató az alábbi feltételekkel teszi lehetővé a Szolgáltatás használatát:
a Szolgáltatás kizárólag a hatályos jogszabályok keretei között, harmadik személyek és a Szolgáltató jogainak sérelme nélkül, illetve a jelen Szabályzat betartása mellett használható;
tilos bármilyen olyan rendszer vagy megoldás használata, amely a Szolgáltatás üzemeltetéséhez használt szerverek leállását célozza vagy azt eredményezheti, vagy amely egyébként veszélyezteti vagy veszélyeztetheti a Szolgáltatás rendeltetésszerű működtetését;
tilos a Felhasználók személyes adatainak marketing vagy más, a Szolgáltatás rendeltetésszerű használatától különböző célú felhasználása, illetve gyűjtése.


5. A rendelés menete


5.1. Az ajánlat kiválasztása
Az ajánlat kiválasztása az ajánlat adatlapon elhelyezett megveszem gombra kattintással történik meg. Az ajánlat adatlapon lehet nyomon követni az aktuális mennyiséget. Ha az aktuális készlet "nem elérhető” vagy "elfogyott", akkor nincs lehetőség a vásárlásra. A szolgáltató minden esetben a szerződött partnerei által rendelkezésre bocsátott mennyiséget hirdeti, így nem vállalja, hogy az akció teljes időtartama alatt az ajánlat elérhető, és megrendelhető.


5.2. A Megrendelés
A Felhasználó megrendelését a megrendelői adatlap kitöltésével teheti meg. A sikeres megrendeléshez a személyes adatain túl meg kell adnia a megrendelni kívánt mennyiséget, extrákat választhat a szolgáltatáshoz (amennyiben elérhető) és meg kell adnia a szállítási címet. A helyhez kötött szolgáltatások (pl szállás utalvány) ára az utazás költségét nem tartalmazza, kivéve ha az akció leírásában ez külön fel van tüntetve. Megrendeléséhez kapcsolódóan 2 féle fizetési mód igénybevételére van lehetőség. Ez lehet készpénzzel történő , vagy banki átutalással. Az ajánlat, és a szerződött partner igénye alapján a fizetési módok köre szűkülhet, mely tényt a Felhasználó elfogad. Sikeres megrendelés esetén e-mailben értesítjük a megadott e-mail címen. Az utazási voucherek kiszállítására a sikeres megrendeléstől számított 72 órán belül kerül sor. Felhasználó vállalja, hogy az általa megrendelt/megvásárolt terméket, szolgáltatást tartalmazó küldemények átvételéről és kifizetéséről gondoskodik az általa választott szállítási és fizetési módoknak megfelelően. Vállalja továbbá, hogy amennyiben a küldemény kézbesítése az ő hibájából hiúsul meg, megtéríti az ebből eredő többletköltségeket a Szolgáltató részére.
A csomag feladását Önnek bármikor lehetősége van módosításra.
Ha a Címzett szándékosan nem veszi át (pl. elfelejtette lemondani a feladást megelőzően 1 munkanappal )
visszautasítja a megrendelt csomag átvételét, elfelejti átvenni stb.), úgy a feladási- és visszaszállítási díjakat a
Megrendelőre terheljük és felszámításra kerül. Továbbá minden károkozás a Megrendelőt terheli.
A csomag újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kifizetése esetén áll módunkban ismételten elindítani.
Amennyiben a károkozás szándékos vagy rosszindulatú volt és ismét megrendelés érkezik áruházunkba ugyan erről a címről, úgy kizárólag
előrefizetéssel van módunkban teljesíteni a kérést.
Amennyiben nem szándékosság történt, hanem egyéb tényezők akadályozták az átvételt, úgy kérem,
jelezze nekünk kapcsolati elérhetőségeink valamelyikén és megoldást keresünk a fennálló probléma kezelésére és jóhiszeműen járunk el.
Amennyiben ez a megoldás sem vezet sikerhez, úgy fel fogjuk számolni a fent említett költségeket, melyet szükség esetén jogi úton (is) érvényesítünk.
Minden általunk megállapított költség a Megrendelőt terheli károkozás, csalás vagy hamis és rosszindulatú megrendelés esetén, melyet jogi úton érvényesítünk és a rendelkezésünkre álló adatok alapján eljárást kezdeményezünk a Hatóságok felé.
Ha utánvételes csomag nem kerül átvételre és azt vissza kell hozatnunk saját költségünkre, úgy legközelebb ugyan arra a címre nem minden esetben teljesítünk megrendelést. Természetesen megbeszélés esetén mi is jóhiszeműen járunk el az ügyfeleinkkel.
Azonban fenntartjuk a jogot, hogy saját megítélésünk alapján bizonyos címekre kizárólag előrefizetés után postázunk, vagy egyáltalán nem kézbesítjük ki a megrendelt termékeket. Amennyiben a Hallo Media Shop & Business Ltd úgy dönt, hogy nem küldi ki, vagy csak előrefizetés után postázza a megrendelt árut, arról minden esetben értesítést küld a megadott e-mail címre.
A Hallo Media Shop & Business Ltd. fenntartja a jogot, hogy a már visszaigazolt megrendelést visszamondja és/vagy megtagadja a szállítást.


6. Elállás a megrendeléstől
Az e pontban foglaltak kizárólag a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személyre vonatkoznak, aki árut vesz, rendel, kap, használ, igénybe vesz, valamint az áruval kapcsolatos kereskedelmi kommunikáció, ajánlat címzettje (a továbbiakban Fogyasztó).
A terméknek, több termék szolgáltatásakor az utoljára szolgáltatott terméknek, a Fogyasztó vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy általi átvételének napjától számított tizennégy (14) napon belül a szerződéstől indokolás nélkül elállni.
Fogyasztót a szerződés megkötésének a napja és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolja elállási jogát.
Ha a Fogyasztó elállási jogával élni kíván, elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán, telefaxon vagy elektronikus úton küldött levél útján) a feltüntetett elérhetőségek igénybevételével a Szolgáltató részére. Ebből a célból a Fogyasztó felhasználhatja a megrendelést visszaigazoló e-mailhez mellékelt elállási nyilatkozat - mintát is. A Fogyasztó határidőben gyakorolja elállási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási nyilatkozatát a Szolgáltató részére.
A Fogyasztót terheli annak bizonyítása, hogy elállási jogát a fenti. pontban meghatározott rendelkezéseknek megfelelően gyakorolta.
Mindkét esetben a Szolgáltató e-mailben haladéktalanul visszaigazolja a Fogyasztó elállási nyilatkozatának megérkezését.
Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a Fogyasztó az erre irányuló nyilatkozatát 14 naptári napon belül (akár a 14. naptári napon) elküldi a Szolgáltatónak.
A Fogyasztó elállás esetén köteles a megrendelt terméket a Szolgáltató a feltüntetett címére indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni.
A termék a Szolgáltató címére történő visszaküldésének költsége a Fogyasztót terheli. A Szolgáltatónak az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módjában átvenni. A termék visszaküldésének költségének kívül az elállás kapcsán a Fogyasztót semmilyen más költség nem terheli.
Ha a Fogyasztó eláll a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb a Fogyasztó elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül a Szolgáltató visszatéríti a Fogyasztó által teljesített termék költséget. A Szolgáltató jogosult a visszatérítést mindaddig visszatartani, amíg vissza nem kapta a terméket, vagy a Fogyasztó nem igazolta hitelt érdemlően, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a Szolgáltató a korábbi időpontot veszi figyelembe.
A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmaz a Szolgáltató, kivéve, ha a Fogyasztó más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag a Fogyasztót semmilyen többletköltség nem terheli.
A Fogyasztó kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be.


A Felhasználó az elállási jogát
a) termék értékesítésére irányuló szerződés esetében a termék kézhezvételének napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg az írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a termék kézhezvételének napjától számított három hónap elteltéig,
b) szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződéskötés napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg az írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a szerződéskötés napjától számított három hónap elteltéig gyakorolhatja.
Ha az írásbeli megerősítés kézhezvételére a termék kézhezvételének napjától, illetve a szerződéskötés napjától számított három hónapon belül kerül sor, ettől az időponttól számított nyolc munkanap elteltéig a fogyasztó akkor is elállhat, ha a termék kézhezvételétől, illetve a szerződéskötés napjától számított három hónapból kevesebb mint nyolc munkanap van hátra.
Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a Felhasználó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi.
A Felhasználó viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A Felhasználót ezenfelül egyéb költség nem terheli.
A Felhasználó nem gyakorolhatja az elállási jogot
a) szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha az elállási határidő lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte;
b) olyan termék értékesítése, illetve szolgáltatás nyújtása esetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac értékesítő által nem irányítható ingadozásától függ;
c) olyan termék értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó;
d) hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó felbontotta;
e) hírlap, folyóirat és időszaki lap értékesítésére vonatkozó szerződés esetében;
f) szerencsejáték-szerződés esetében.


7. Felelősség, Szavatosság, Jótállás
A Felhasználó tudomásul veszi, hogy a böngészéssel és a vásárlással kapcsolatos esetleges kockázatokat saját magának kell felmérnie, illetőleg magának kell gondoskodni a számítógépe biztonságos használatáról és az azon tárolt adatok védelméről.
A Szolgáltató nem felel a vis maiorból eredő, vagy egyéb, az irányításán kívül eső események okán bekövetkező károkért, ideértve, de nem kizárólagosan a
a weboldal használatából, vagy üzemzavarából,
az adatok bárki által történő megváltoztatásából,
az információtovábbítási késedelemből adódó,
vírusok okozta,
szoftverhibából, internetes hálózat hibájából, egyéb technikai jellegű hibából eredő,
vonal, vagy rendszerhibából adódó,
a beszállítótól származó téves információkból eredő károkért.
A Szolgáltató elérhetővé teszi az adott termékre vonatkozó rendelkezésére álló valamennyi információt, az adott termék magyarországi forgalmazójával együtt. A termékek bemutatása kizárólag tájékoztató jellegű, a termék forgalmazója vagy gyártója által közölt adatokon alapul, melyre tekintettel annak pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért, és az ezek hiányából eredő közvetlen vagy közvetett károkért a Szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal
A Szolgáltató törekszik arra, hogy szerződött partnerei között csak megbízható partnerek szerepeljenek, azonban a Szolgáltatás jellegéből adódóan a partnerei által elérhetővé tett információkért és a partnerek magatartásáért semmilyen felelősséget nem vállal.
Felhasználó tudomásul veszi, hogy hibás teljesítésből eredő igényét szolgáltatás nyújtója felé közvetlenül köteles írásban vagy személyesen jelezni. Felhasználó tudomásul veszi, hogy Szolgáltató a hozzá beérkező panaszokat és bejelentéseket, kizárólag továbbítja az adott termék, illetve szolgáltatás gyártójának, illetve forgalmazójának. Szolgáltató külön felhívja a Felhasználó figyelmét, hogy a Szolgáltató részére beküldött panasz nem helyettesíti a szolgáltatás nyújtójával szembeni igényérvényesítés jogszerű megindítását, így az elévülésre vezethet.

VISSZATÉRÍTÉSI FELTÉTELEK

A termék ugyanabban az állapotban kell lennie, amilyenben kiszállításra került.

  • Nem lehet sérült.
  • Nem viselhették , nem dobták ki a dobozát.
  • Eredeti csomagolás sértetlen legyen (eredeti csomagolás a termék dobozából és a külső barna dobozból áll amin a termék angol neve és vonalkódja is szerepel ) ne legyen rajta felirat,címzés.
  • Legyen benne a dobozban a termék információs segédlet
  • Tartalmazza a szállítási dokumentumokat.

 

A csomag beérkezésekor, képviselőink ellenőrzik, és visszatérítési kérelmét csak abban az esetben fogadjuk el, amennyiben a termék eleget tesz a fenti kitételeknek.

 

CSOMAGOLÁS ÉS VISSZATÉRÍTÉS

A csomag visszatérítéséhez kérem, kövesse az alábbi eljárást:

  • Eredeti csomagoláson ne szerepeljen felirat (eredeti csomagolás a termék dobozából és a külső barna dobozból áll amin a termék angol neve és vonalkódja is szerepel ).Ez azért is fontos,mert termék reklamáció esetén a gyártó tőlünk is csak az eredeti,sértetlen dobozban szereplő terméket fogadja el.
  • Amennyiben a termék csomagolása sérül,felirat/címzés kerül rá, úgy a termék árából -15% csomagolási díj kerül levonásra.
  • Bizonyosodjon meg arról, hogy a csomagolásban megtalálhatóak az eredeti, szállítási dokumentumok vagy ezeknek másolata (számla, nyugta)

Szállítási cím (csomagok visszaküldéséhez):

Budapest 

1094 Budapest Bokréta utca 10

Hallo Media Shop & Business LTD


8. Egyéb rendelkezések


A Szabályzat elfogadásával létrejövő szerződések nyelve a magyar. A Szerződés megkötéséhez a Felhasználónak a regisztráció során el kell fogadnia a Szabályzatot a Szolgáltatás regisztrációs lapjának kitöltésével és elküldésével.
A Szolgáltató és a Felhasználó között a jelen Szabályzat alapján létrejött Szerződés megszűnik, ha
a Szerződés felmondásra kerül, ideértve azt is, ha a Felhasználó kéri regisztrációjának törlését, vagy a Felhasználót véglegesen kitiltják a Szolgáltatásról, vagyis hozzáférését véglegesen megszüntetik;
ha a Felhasználó hat hónapot meghaladó időtartamig nem lép be a Szolgáltatásba, mely esetben Üzemeltető automatikusan törli a Felhasználó regisztrációját, valamennyi a profiljához tartozó adattal együtt;
a Felhasználó halálával;
a Szolgáltatás megszűnésével;
Amennyiben a jelen Szerződés bármely rendelkezése érvénytelennek vagy kikényszeríthetetlennek bizonyulna, úgy annak helyébe olyan rendelkezés lép, amely az érvénytelen vagy kikényszeríthetetlen rendelkezés célját érvényesen, a lehető legjobban megközelítő gazdasági hatást vált ki. A jelen Szerződésre a Magyar Köztársaság joga irányadó. A jelen Szerződéssel összefüggő jogviták elbírálására a Felhasználók és a Szolgáltató alávetik magukat a Pesti Központi Kerületi Bíróság illetve - hatáskörtől függően - a Fővárosi Bíróság kizárólagos illetékességének.
A 2001. évi CVIII. törvény 5. § alapján a Szolgáltató az alábbiakról tájékoztatja a Felhasználót.
Az Általános Vásárlási Feltételek a www.gruppiac.hu honlapon kerülnek közzétételre.
A szerződés elektronikus úton történő létrejöttéhez regisztráció szükséges. A regisztráció menete a szabályzat szerint alakul.
Szolgáltató a szerződéseket nem iktatja.
Az esetleges adatbeviteli hibákat a szerződéses nyilatkozat elküldését megelőzően lehet ellenőrizni, és javítani a megfelelő mezők egyszerű módosításával lehet. A rendszer automatikusan rákérdez az adatok helyességére, és ismételt ellenőrzést tesz lehetővé.
A szerződéskötés nyelve a magyar.
Magatartási kódex: Netikett


9. Adatvédelem
A Felhasználó által vásárlása során/regisztrációkor megadott adatokat a Szolgáltató bizalmasan kezeli, harmadik félnek nem adja ki, kivéve, ha azt jogszabály, vagy hatósági, bírósági határozat kötelezővé teszi.
Felhasználó hozzájárul, hogy vásárláskor megadott e-mail címét Szolgáltató új weboldalának indítása esetén a Felhasználó egyszeri tájékoztatás céljából felhasználja.
Felhasználó hozzájárul, hogy Hírlevélre feliratkozás esetén Szolgáltató a megadott e-mail címen napi rendszerességgel tájékoztassa a Honlap ajánlatairól. A hírlevél fogadást Felhasználó bármikor megszűntetheti.
A Felhasználó felhatalmazza a Szolgáltatót, hogy a megrendelése teljesítése érdekében termék beszállító, szolgáltatást nyújtó partnereinek átadja a rendeléshez kapcsolódó személyes adatait azzal, hogy a termék beszállító partnerek a Szolgáltató által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.
A Szolgáltató nem tekint bele a Felhasználó személyes adataiba, egészen addig, míg erre törvény, jogszabály nem kötelezi, vagy érdekeinek védelme meg nem kívánja.

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.