TOP termékek

Termékajánló

Házhozszállítás

Garancia

Hírlevél

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Információk

 •  

  Cégnév / Név: Nyilas Team Kft.
  Cím: 3200 Gyöngyös, Szurdokpart u. 2.
  Telefon: +36-20/807-8998
  E-mail: info@akciosvasarlas.hu
  Weboldal: http://akciosvasarlas.hu
  Áruház neve: akciosvasarlas.hu
  Adószám: 23166156-2-10
  Cégjegyzék szám: 10-09-031625
  Cégjegyzéket vezető bíróság: Heves Megyei
  Bankszámlaszám: 11600006-00000000-46575287
  Kapcsolattartó neve: Akciósvásárlás
  Kapcsolattartó telefonszáma: +36-20/807-8998
  Kapcsolattartó e-mail címe: info@akciosvasarlas.hu
  Webhosting szolgáltató: UNAS Online Kft.
  H-9400 Sopron, Kőszegi út 14., unas@unas.hu
 • » GLS CsomagPontok
  Magyarországon többszáz GLS CsomagPont üzemel. A csomagfeladó helyek különböző profilú üzletekben találhatók. A GLS CsomagPontok többségében 10.00 és 20.00 óra között vannak nyitva, de sok közülük már korábban is az ügyfelek rendelkezésére áll. Cégek vagy magányszemélyek - a GLS CsomagPontokon keresztül mindenki feladhatja és átveheti csomagját.
  Termékek össztömegeSzállítási költség
  0 kg9,99 kg1 590 Ft
  10 kg15 kg2 500 Ft
  gls_api_dropoffpoints
  » Foxpost csomagautomaták
  A csomagterminálok országszerte több mint 102 helyszínen, a legnépszerűbb bevásárlóközpontokban elérhetők. A bevásárlóközpontok légkondícionált belső tereiben elhelyezett terminálok biztosítják, hogy a csomag ne legyen kitéve fagynak, hőségnek, párának vagy pornak.
  Szállítási költség1 499 Ft
  foxpost_hu_api_automata
  » GLS csomagpont vagy csomagautomata
  Igazítsa saját idejéhez a csomagátvételt a GLS Automaták és GLS Csomagpontok segítségével.

  A GLS Automaták többsége elhelyezkedésüknek köszönhetően 0-24 óráig rendelkezésére áll. A csomag átvételére az értesítésben szereplő PIN kód megadásával 5 munkanap áll rendelkezésre. Az utánvét kifizetése Automata esetén kizárólag bankkártyával történhet.

  GLS CsomagPontok esetén a csomag átvételére érvényes személyi okmány bemutatásával szintén 5 munkanap áll rendelkezésre. A csomagok minden szállítási mód esetében a feladást követő munkanapon kiszállításra kerülnek.
  Szállítási költség1 590 Ft
  mygls_api_dropoffpoints
  » GLS házhozszállítás
  Kiválóan felépített hálózatával gyors és zökkenőmentes csomagszállítást tesz lehetővé, így a csomagok már a feladást követő munkanapon kiszállításra kerülnek.

  A hatalmas GLS HUB mellett 89 depó és több mint 2200 futár gondoskodik arról, hogy a csomagok a megfelelő szortírozást követően minél előbb eljuthassanak a címzettekhez. A házhozszállítás mellett 1700 átadópontból (GLS CsomagPontok és GLS Automaták) álló hálózatával a GLS ebben a szegmensben is országos lefedettséget kínál.
  Termékek össztömegeSzállítási költség
  0 kg9,99 kg1 590 Ft
  10 kg14,99 kg2 500 Ft
  15 kg19,99 kg4 990 Ft
  20 kg39,99 kg9 900 Ft
  40 kg99,99 kg15 990 Ft
  100 kg 25 000 Ft
  mygls_api

  A szállítás a termékeinkre 8-10 munkanapon belül történik ! 

   

  VISSZATÉRÍTÉSI FELTÉTELEK

  A termék ugyanabban az állapotban kell lennie, amilyenben kiszállításra került.

  • Nem lehet sérült.
  • Nem viselhették , nem dobták ki a dobozát.
  • Eredeti csomagolás sértetlen legyen (eredeti csomagolás a termék dobozából és a külső barna dobozból áll amin a termék angol neve és vonalkódja is szerepel ) ne legyen rajta felirat,címzés.
  • Legyen benne a dobozban a termék információs segédlet
  • Tartalmazza a szállítási dokumentumokat.(eredeti számla, elállási nyilatkozat)

   

  A csomag beérkezésekor, képviselőink ellenőrzik, és visszatérítési kérelmét csak abban az esetben fogadjuk el, amennyiben a termék eleget tesz a fenti kitételeknek.

   

  CSOMAGOLÁS ÉS VISSZATÉRÍTÉS

  A csomag visszatérítéséhez kérem, kövesse az alábbi eljárást:

  • Eredeti csomagoláson ne szerepeljen felirat (eredeti csomagolás a termék dobozából és a külső barna dobozból áll amin a termék angol neve és vonalkódja is szerepel ).Ez azért is fontos,mert termék reklamáció esetén a gyártó tőlünk is csak az eredeti,sértetlen dobozban szereplő terméket fogadja el.
  • Amennyiben a termék csomagolása sérül,felirat/címzés kerül rá, úgy a termék árából -15% csomagolási díj kerül levonásra.
  • Bizonyosodjon meg arról, hogy a csomagolásban megtalálhatóak az eredeti, szállítási dokumentumok (számla, nyugta,elállási nyilatkozat)

  Szállítási cím (csomagok visszaküldéséhez):

  Nyilas Team Kft.

  3200 Gyöngyös, Szurdokpart u. 2.

   

  FONTOS MEGJEGYZÉS

  A vásárlás ellenértékének megtérítése banki átutalással történik, melynek költségei teljes mértékben mi fizetjük.  

  Amennyiben a csomag a visszatérítés során megsérül, a nem eljárás szerinti csomagolásnak köszönhetően, a termék teljes ellenértéke az vásárlót terheli.

  Elállási jogát a termék visszaküldése előtt kérem, jelezze Ügyfélszolgálatunkon, a következő információk megadásával:

  • Az Ön teljes neve
  • Az Ön nemzetközi bankszámlaszáma (IBAN) – FIGYELEM!- a bankszámla tulajdonosa azon személy kell legyen, aki nevére a számlát is kiállítottuk!
  • A bank BIC vagy SWIFT kódja
  • A bank neve

  Ügyfélszolgálatunk elérhetősége: info@akciosvasarlas.hu

   

  PÉNZVISSZAFIZETÉS

  Amint az Ön által visszaküldött termék beérkezik, képviselőink ellenőrzik ezt. 

  Amennyiben a visszatérítési eljárásnak eleget tesznek, a akciosvasarlas.hu, banki utalással visszatéríti a kifizetett termék összegét, maximum 14 munkanapon belül. Ezen határidőt a termék visszaérkezésétől számítjuk.

 • » Előre utalással
  A termékek ellenértékét banki előre utalás útján rendezheti. Az utalás során a megjegyzés rovatba fel kell tüntetni a Megrendelés sorszámát. Amint megérkezett az utalás (jóváírásra került a bankszámlán) és a termék elérhető a készleten, csomagja feladásra kerül.
  Banki átutalással az alábbi számlaszámra tudsz fizetni:
  Nyilas Team Kft.
  11600006-00000000-46575287
  » Utánvéttel
  Amennyiben a terméket akkor szeretnéd kifizetni amikor a futár kézbesíti számodra válaszd a rendeléskor az utánvéttel lehetőséget.
  Ez esetben a megadott időben fogja neked a futárunk szállítani a csomagot. A szállítás előtt SMS és e-mail értesítést is fogsz kapni.
  A futárunknál készpénzben és bankártávval egyaránt tudsz majd fizetni.
  » PayPal fizetés
  Ezen fizetési mód esetén a PayPal rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját vagy már meglévő PayPal felhasználóját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a PayPal oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz. Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron kártyák is), EC/MC dombornyomott kártyák.
  paypal
  » Bankkártyás fizetés az Simple rendszerén keresztül
  2015. novembere óta elérhető a SimplePay online bankkártyás fizetési rendszer az e-kereskedők számára. A szolgáltatás révén az online kártyás fizetési mód többletszolgáltatásokkal bővített variációját ismerhetik meg és vehetik igénybe az internetes vásárlók és kereskedők.

  Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerül át a vásárló, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni. A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő nem szerez tudomást, mivel az tőle független és védett internetes oldal.
  simplepay_hu
 • Név
  E-mail cím
  Telefonszám
  Tárgy
  Üzenet