TOP termékek

Termékajánló

Házhozszállítás

Garancia

Hírlevél

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ergonómiai párnák


Sorrend:


Sorrend:

Nyugodt pihenés memóriahabos párnával

memóriahabos párnaAz, hogy az ember mennyire tudja magát kipihenni, vagyis mennyire alszik nyugodtan, nagyon fontos dolog nem csak a közérzet, hanem az egészség szempontjából is. Ehhez megfelelő ágyra, matracra, nyugodt körülményekre és kényelemre van szükség. A memóriahabos párna ideális választás, mert tökéletes alátámasztást nyújt a nyak csigolyáinak.

Sajnos sokan rendszerese ébrednek úgy, hogy fáj a nyakuk, a hátuk, és ez magára a pihenésre is rányomja a bélyegét. Lehet, hogy nem is ébredünk fel a fájdalomra, de a rossz alvás a napközbeni teljesítményt is rontja. A memóriahabos párna a rajta fekvő ember testsúlyához és más egyéni adottságaihoz is igazodik. A testhőmérséklet hatására könnyen formálhatóvá válik, és a nyakat valóban ott támasztja meg, ahol szükség van rá.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha szeretne az alvásminőségén javítani és rendeljen memóriahabos párnát! Ha kérdezni szeretne termékeinkkel vagy a rendeléssel kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén!